HP Visning 2018-06-25T09:55:47+00:00

Visning av HP Jet Fusion

Testa HP’s Multi Jet Fusion 3D-Skrivare hos 3D Center

Se och testa marknadens främsta 3D-Skrivare

Ni som företag har möjligheten att testa på den senaste HP-tekniken hos oss på 3D Center. Företag som är intresserade av 3D skrivare och vill veta mer är välkomna att boka in sig på någon av de datum som är angivna i formuläret. Ta med dina kollegor och upplev kraften av den senaste tekniken inom 3D printing! 

Ni får bland annat en demonstration av hur HP Jet Fusion tekniken fungerar samt får möjligheten att själva testa på att skriva ut föremål. Då specifikt HP’s industrimodell HP Multi Jet Fusion 4200. Skrivaren levererar kvalitetsresultat tio gånger snabbare än andra tekniker på marknaden. Ni får även möjlighet att testa att skriva ut föremål i metall eller färgad plast. Det finns otroligt många möjligheter i vad man idag kan skriva ut med en 3D-skrivare.

Additiv tillverkning är den den teknik som ligger bakom många av HP’s skrivarlösningar. Det är också en teknik som vi tror kommer att förändra mycket inom 3D-printing. Vi kommer därför att ge er en fördjupning kring tekniken och vad den används till idag. Ni kommer även att få insikt kring hur utbredd användningen är och få inblick i case studies kring företag som i dagsläget nyttjar tekniken.

Ni kommer även att få en inblick kring andra tekniker som används inom 3D-printing. Exempelvis SLS, SLA och MJP.

Vi kommer att anpassa ert besök efter er verksamhet. Är det någon speciell teknik eller material som ni vill veta mer om kommer vi självklart att prata mer om just dessa. Besöket anpassas självklart också efter er kunskapsnivå.

Ett besök kostar totalt 1000 kr oberoende av hur många ni är.

Innehåll:

  • Provkör HP’s senaste skrivare helt själv
  • Få insikt kring de olika tekniker som används
  • Case Studies på hur företag använder 3D Printing
  • Hyr en maskin och skriv ut föremål efter önskemål
  • Få tillgång till Postprocessing rum

Intresseanmälan

….  Fantastiskt bra föredrag och mycket spännande att se och höra.

Bertil Andersson, Smålandsplast AB

… Tackar för en bra dag. Den gav en liten inspirationsboost.

Hans Nilsson, Xitena Security AB