Om 3D Center2020-11-02T11:03:22+00:00

OM 3D CENTER

OM 3D CENTER

Ledande återförsäljare i norden av ett antal ledande varumärken för additiv tillverkning.

Om 3D Center

Rätt teknik för rätt produkt

3D Center är en ledande aktör inom additiv tillverkning och erbjuder kompletta lösningar för 3D Printing, med en av de största portföljerna av professionella 3D skrivare.

Med produkter från HP, Kodak, Sinterit, 3D Platform med flera, omfattar produktportföljen de flesta 3d-tekniker som används professionellt idag. Vi lägger stor vikt vid att bygga långsiktiga relationer och sprida kunskap om additiv tillverkning. Det är viktigt för oss att du får en god förståelse kring hur de olika produktionsprocesserna fungerar och vilken teknik som passar din produkt bäst.

NÄTVERK

Vi har ett brett samarbete med olika partners inom 3D teknik

AM Efficiency | amefficiency.com

Den Additiva tillverkningsindustrin (AM) växer och utvecklas hela tiden. Nya, mer effektiva, 3D-printing tekniker som HP Jet Fusion (MJF) och SLS producerar enorma volymer varje dag. AM Efficiency har ett automatiserat och skalbar system. Systemet kan effektivt producera högkvalitativa bearbetade komponenter med repeterbarhet. AM Efficiency utvecklar och tillverkar den mest kostnads- och produktions-effektiva rengörings, färgnings och polerings utrustningen till AM marknaden.

LÄS MER >
HP

HP | 3dcent.com/portfolio

HP är vår huvudpartner för 3D-skrivare. Vi är samarbetspartners kring deras produktlinje HP Jet fusion. Samarbetet gäller både Sverige och Finland. Vi är en fullservicepartner och erbjuder såklart Jet Fusion-skrivarna, men även service, support, utbildning, reservdelar och förbrukningsmaterial. Allt för att kunna leverera ett komplett system som fungerar i många år.

LÄS MER >
r.a.p.s logo

r.a.p.s | raps.se

r.a.p.s kan hela kedjan. De konstruerar i CAD, gör ändringar eller optimerar er detalj inför 3D-print. De är duktiga på utbildning och erbjuder både schemalagda kurser och skräddarsydda utbildningar inom additiv tillverkning, 3D-CAD och topologioptimering. r.a.p.s hjälper även till med oberoende utredningar för den som vill ha hjälp med teknikval eller implementering av processer för additiv tillverkning.

LÄS MER >
SVEAT

SVEAT | www.sveat.se

Föreningen för additiv tillverkning, SVEAT, har till uppgift att bidra till en kraftfull utveckling inom additiv tillverkning och 3D-utskrifter i Sverige. 3D Center var med och startade föreningen och vi kan varmt rekommendera ett medlemskap för den som jobbar aktivt med additiv tillverkning.

LÄS MER >
Scan-3D Innovations

Scan 3D innovation | s3di.com

Finns behov av att scanna en produkt så rekommenderar vi Scan 3D innovation. De är även återförsäljare av handhållna och stationära 3D-skannrar från Artek  till de flesta områden, från tillverkningsindustri till visualisering, arkivering och forskning.

LÄS MER >