Om 3D Center 2018-06-01T14:28:59+00:00

OM 3D CENTER

Ledande återförsäljare i norden av ett antal ledande varumärken för additiv tillverkning.

Vad vi erbjuder

3D Center har ett stort utbud av kvalitativ maskinutrustning. Vår drivkraft ligger i att utbilda och få med dig i utvecklingen inom additiv tillverkning, vilket vi tror är framtiden inom 3D tillverkning. En kommande revolution som kommer kunna att förändra våra liv drastiskt. Men det krävs förändring och kunskap för att inte missa denna möjlighet. Vi erbjuder därför inte bara ett sortiment som erbjuder denna teknik, utan besitter även en bred kunskap inom området som vi gärna delar med oss av.

I vår portfölj och Showroom/workshop har vi en maskinpark lokalt som innefattar sju olika tekniker

  • SLS
  • SLA
  • MJP
  • MJF
  • FFF/FDM
  • DLP MovingLight
  • CJP
  • och fler är på väg.

Vi har även tillgång till metallutskrifter, och keramutskrifter på distans.

HP Jet Fusion

NÄTVERK

Vi har ett brett samarbete med olika partners inom 3D teknik

HP

HP

HP är vår huvudpartner för 3D-skrivare. Vi är samarbetspartners med HP kring deras produktlinje HP Jet fusion. Samarbetet gäller både Sverige och Finland. Vi är en fullservicepartner och erbjuder såklart Jet Fusion-skrivarna, men även service, support, utbildning, reservdelar och förbrukningsmaterial. Allt för att kunna leverera ett komplett system som fungerar i många år.

LÄS MER >
3D Verkstan

3D Verkstan Stockholm

Om du är i Stockholm och vill få en bättre uppfattning om 3D-skrivare kan vi rekommendera vår partner 3D verkstan. Där finns ett showroom med en rad exempel på utskrifter. 3D verkstan erbjuder även utbildningar för den som vill lära sig mer om additiv tillverkning och 3D-utskrift.

LÄS MER >
r.a.p.s logo

RAPS

I Skåne finns vår partner RAPS. Dom är duktiga på utbildning och erbjuder både schemalagda kurser och skräddarsydda utbildningar inom additiv tillverkning, 3D-CAD och topologioptimering. RAPS kan även hjälp till med oberoende utredningar för den som vill ha hjälp med teknikval eller implementering av processer för additiv tillverkning.

LÄS MER >
SVEAT

SVEAT

Sveat är en branschförening för leverantörer och större slutanvändare av additiv tillverkning. 3D Center var med och startade föreningen och vi kan rekommendera ett medlemskap för den som jobbar aktivt med additiv tillverkning.

LÄS MER >
Scan-3D Innovations

Scan 3D Innovation | s3di.com

Om man behöver scanna en produkt kan man med fördel vända sig till Scan 3D innovation. Dom kan scanna din produkt så slipper du rita upp den på nytt. Dom säljer även scanners till den som har löpande behov av scanning.

LÄS MER >