300 Series Workbench2018-12-04T18:27:28+00:00

Project Description

300 Series Workbench Pro

Då ytterligare storlek krävs för stora detaljer kan 300 eller 400 Series bli det naturliga maskinalternativet. Maskinen är utrustad med praktisk arbetsbänk för material eller tillbehör. För att klara de tuffa krav som kommer i och med den ökade storleken är alla linjärdon och mekatronik förstärkta.

Maskinen har HFA extruder som standard men kan uppgraderas till HFE-typ. Även den unika SurePrint tekniken med servomotorer för precision och styrka, kommer som standard. Maskinen är utrustad med Wifi funktion för styrning och övervakning. Byggvolym: 1,0 x 1,0 x 0,7 m

3D Platform 300 Series

Vill du veta mer? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

3D Platform Workbench series

3DPlatform har utvecklat Workbench series, som står för stor storlek, men också till en mycket ekonomisk nivå. Tekniken är FDM/FFF med mekatronik med mycket hög precision. Genom att variera nozzlestorlek kan användaren välja mellan mindre, högupplösta utskrifter eller större utskrifter på kort tid! Dubbla extruders är standard.

3DPlatform är en öppen plattform och det står användaren fritt att välja originalmaterial eller använda material fritt från marknaden för en speciell applikation.
Genom design av högpresterande delar och komponenter, erhålls inte bara en mycket hög noggrannhet utan även en väldigt robust maskin som tål industriella miljöer och krav.